قرار دادن رستوران در برنامه غذایی: سریع، ارزان و آسان. مشکل بزرگ چیست؟
سبک زندگی امروزی از میانبرها حمایت می کند. گاهی اوقات، آنها می توانند در موقعیت های سخت بسیار مفید باشند، به خصوص در مورد غذا خوردن. ما همیشه نمیتوانیم برای تهیه یک وعده غذایی به خانه فرار کنیم، بلکه ترجیح میدهیم آن را سفارش دهیم. نیازی به دوری کامل از این تمرین خوشمزه نیست. در عوض، در اینجا چند نکته برای حفظ سلامت خود در حین غذا خوردن وجود دارد.
در ادامه با معایب قرار دادن رستوران در برنامه غذایی اشنا خواهید شد.
غذای کامل در مقابل غذاهای فراوری شده
اولین مورد از معایب قرار دادن رستوران در برنامه غذایی
غذاهای فرآوری شده در اولین لقمه عشق هستند. متأسفانه، این یک رابطه زباله و آتش برای سلامتی شماست. زنجیره های فست فود حاوی برخی از ناسالم ترین غذاها هستند. مواد نگهدارنده اضافه شده به مواد غذایی می توانند ماندگاری آنها را بیشتر از یک اسباب بازی پلاستیکی افزایش دهند.
یکی از موادی که در این مورد تخصص دارد، سدیم یا نمک است. بسیاری از رستوران ها از نمک برای ماندگاری بیشتر مواد غذایی ذخیره شده و افزایش طعم آن استفاده می کنند. نقش آن در بدن حفظ آب است. اگر کاهش وزن مشکل است، بررسی میزان مصرف روزانه سدیم می تواند کمک کننده باشد.
برای کسانی که آب کافی نمی نوشند، مراقب این موضوع باشید. یک مطالعه از مشتریان فست فود خواست تا میزان سدیم موجود در سفارشات خود را تخمین بزنند. 90٪ از بزرگسالان مقدار صحیح را با میانگین 1013 میلی گرم دست کم گرفتند. غذاهایی که محتوای سدیم بالایی دارند عبارتند از سیب زمینی سرخ کرده، حلقه پیاز و انگشت مرغ.
در عوض، به دنبال یک فروشگاه مواد غذایی باشید که بشقاب های آماده می فروشد یا یک رستوران کوچک با مواد غذایی تازه و کامل. برخی از زنجیرهها حتی غذاهای خود را طبخ میکنند و به مشتریان نشان میدهند و به آنها اجازه میدهند ببینند چه چیزی میتوانند سفارش دهند. نمونه هایی از غذاهای کامل عبارتند از غلات کامل، حبوبات، برنج، سبزیجات و پروتئین های بدون چربی. اینها اطمینان حاصل می کنند که بدن شما ریزمغذی های ضروری را دریافت می کند. هر چه ماندگاری آن کوتاه تر باشد، سالم تر است.
قرار دادن رستوران در برنامه غذایی – 6fit
شکر طبیعی در مقابل شکر اضافه شده
دومین مورد از معایب قرار دادن رستوران در برنامه غذایی
بستنی و نوشابه را محدود کنید. به دنبال آب و میوه بروید.
یکی دیگر از مقصران کم آبی قند اضافه است. نه تنها باعث کمآبی بدن میشود، بلکه میتواند سطح گلوکز را افزایش دهد و منجر به سقوط قند شود. روزهای تابستان ممکن است نیاز به سفر به یک بستنی فروشی محلی داشته باشد، و این اشکالی ندارد. این مغازهها گزینههایی با قند یا چربی کم دارند، معمولاً به شکل ماست یخ زده و شربت. در حالی که اینها هنوز در دسته دسرها قرار می گیرند، حاوی مواد کمتری هستند.
در مورد نوشیدنی ها، این ها نقاط مخفی کننده ای برای کالری هستند. یک وعده متوسط نوشابه تقریباً 120 کالری و 30 گرم شکر اضافه دارد. آب همیشه یک گزینه است، اما این نباید تنها انتخاب شما باشد. رستورانها نوشیدنیهای کم کالری مانند چای سرد و قهوه نیز ارائه میدهند. میوه ها علاوه بر قند و فیبر طبیعی مفید، منبع عالی دیگری برای هیدراتاسیون هستند. آب میوه ها نیز راحت هستند، اما میوه ها را از فیبر خود جدا می کنند. در صورت امکان، به جای آب میوه، میوه کامل را انتخاب کنید.
چربی های سالم در مقابل چربی های اشباع شده
سومین مورد از معایب قرار دادن رستوران در برنامه غذایی
چربی های اشباع شده اثرات منفی متعددی را به بدن ما وارد می کنند. در حالی که رژیم کتو از چربی های اشباع برای سوخت رشد می کند، آنها می توانند باعث مشکلات مربوط به کلسترول و سلامت روده شوند. هضم روده بیشتر طول می کشد و می تواند باعث آسیب شریانی و سایر مشکلات مزمن شود. غذاهای سرشار از چربی های اشباع شده عبارتند از: گوشت قرمز، پنیرهای پرچرب و محصولات با پایه نارگیل.
پروتئین های بدون چربی همراه با چربی های سالم جایگزین سالم تری هستند. سینه طیور و ماهی تن به دلیل مشخصات اسید آمینهشان راحتتر تجزیه میشوند. تخم مرغ و ماهی سالمون به طور طبیعی حاوی امگا 3 و 6 هستند. هنگام سفارش گوشت قرمز مراقب باشید. بیشتر رستورانها 80 تا 85 درصد گوشت گاو را انتخاب میکنند، زیرا پختن آن با روغنهای تراوشکننده آسانتر است.
با این حال، آن ها حاوی چربی های اشباع شده بسیار بیشتری نسبت به گوشت بدون چربی 90٪ هستند. چیزبرگر باید یک وعده غذایی گهگاهی (دو هفته ای تا ماهانه) باشد. اگر هوس پنیر دارید، فتا و سوئیس حاوی کمترین میزان چربی هستند اما مقدار مناسبی سدیم دارند. هرچه پنیر رشته ای تر باشد، چربی اشباع بیشتری دارد.
سایر چربی های سالم مانند روغن زیتون، آجیل و آووکادو برای سلامتی کلی بسیار عالی هستند. برخی از سسهای سالم مانند وینگرت بالزامیک نیز میتوانند طعم یک غذای ملایم و سالم را تقویت کنند.
نتیجه
نتیجه گیری در مورد قرار دادن رستوران در برنامه غذایی
غذاهای فرآوری شده، قندهای اضافه شده و چربی های اشباع شده ریشه های سلامت مضر هستند. کشورهایی که این امکانات را ندارند بیشتر عمر می کنند. در همین حال، رژیم غذایی استاندارد آمریکایی (رژیم غذایی SAD) با اینها رشد می کند.
به جای تسلیم شدن در برابر وسوسه های این غذاهای ارزان قیمت، گزینه های غذایی حاوی غذاهای کامل، فیبر و پروتئین بدون چربی را بررسی کنید. طعم این غذاها به همان اندازه خوب است و در دراز مدت، این انتخاب ها می توانند سلامت جسمی و روحی شما را بهبود بخشند.